3M 2080 slider introducing

Stora nyheter från 3M – Wrap Film Series 2080

3M lanserar en helt ny serie färgade folier. Här är allt du behöver veta om den nya premiumfolien som kommer heta 3M™ Wrap Film Series 2080, eller kort och gott 3M 2080.

Beställ 3M 2080 här

 

Vad är 2080?

3M™ Wrap Film Series 2080 är premiumfolier och ersätter de tidigare storsäljarna 1080 och 1380. Med den nya serien 2080 slås dessa ihop och blir en som kombinerar alla fördelarna från de tidigare serierna och dessutom blir ännu vassare på många fronter. Färgerna från båda gamla serierna kommer att flyttas över till 2080 och nya läggs till.

“2080 kombinerar det breda utbudet av färger från 1080 och de lättarbetade egenskaperna från 1380 i denna nya produkt”

 

Mer lättarbetad

Tips & Råd för montering

Den nya folien får äkta 3D-egenskaper och blir samtidigt ännu mer lättarbetad. 3M Controltac™ minimerar kontaktytan av adhesivet och gör så att montören kan repositionera folien under installationen. Detta gör montaget enklare, snabbare och man kan ensam och enkelt montera större delar såsom biltak och motorhuvar. 3M Comply™ luftkanaler gör installationen snabb och enkel med minskad risk för luftbubblor. De blanka folierna har en skyddande montageliner för att undvika mikrorepor vid montage. Montagefolien tas enkelt bort efter montering.

Många fördelar

  • Skyddande montageliner på blanka folier – undvik mikrorepor vid montage
  • Äkta 3D – enklare montering och snyggare resultat i kurvor och kanaler
  • 3M Controltac™ – enkel att repositionera
  • 3M Comply™ luftkanaler – förenklar installation, minskar risk för bubblor
  • Förbättrad materialgaranti – upp till 8 år
  • Enklare prissättning – färre prisgrupper

 

Meddela oss

Det är dags att börja fundera över behovet så meddela oss så snart som möjligt vad ni behöver. Kontakta oss redan idag så att du inte blir utan material. Det kan bli ett litet glapp i leveranser vid övergången så var ute i god tid. Produkten finns att beställa i webbshoppen.

Produkt-introduktion (PDF)
Tips & Tricks montering (PDF)
Beställ 3M 2080