HP Prime Gloss Air busskur

Uppdaterat: HP-printfolier

HP Large Format Media Logo

HP kör nu en drive på sina egna digitalfolier för att etablera sig som en helhetsleverantör inom print. Spandex Schneidler har, som enda återförsäljare, fått förtroendet att sälja deras printfolier i Sverige.

HP printfolier håller en mycket hög kvalitet och finns i ett antal olika utföranden. Eftersom materialen är anpassade för maskiner från HP så fungerar dessa material optimalt. Du får en helhetslösning tillsammans med skrivare, bläck och skrivarhuvuden och på så sätt ger det ett bättre resultat.

Dessa polymeriska digitalprintfolier är tänkta för allt från fordonsfoliering och fönsterskyltning till inomhus- och utomhusskyltning. De är speciellt framtagna för din HP-skrivare och garanterar därmed en mycket hög utskriftskvalitet och en problemfri produktion.

Upp till 10 års hållbarhet!

HP har en otrolig livslängd på sina folier. En folier printad med latex och laminerad med HP-laminat håller upp till 10 år utomhus! Det får man nog anse vara en mycket lång livslängd bland dessa slags produkter. Vi har nu fyra vita polymeriska printfolier och ett blankt polymeriskt och ett matt polymeriskt laminat för beställning.

Folierna

Kör HP hela vägen

HP Complete Solution