HP Prime Gloss Air busskur

HP-printfolier

HP Large Format Media Logo

HP kör nu en drive på sina egna digitalfolier för att etablera sig som en helhetsleverantör inom print. Spandex Schneidler har, som enda återförsäljare, fått förtroendet att sälja deras printfolier i Sverige.

Folierna håller en mycket hög kvalitet och finns i ett antal olika utföranden. Eftersom materialen är anpassade för maskiner från HP så fungerar dessa material optimalt. Du får en helhetslösning tillsammans med skrivare, bläck och skrivarhuvuden och på så sätt ger det ett bättre resultat.

Vi kommer inom kort att komma ut med mer information om detta på denna sida. Är du nyfiken på att få reda på mer? Hör av dig till oss så lägger vi till dig på listan över de som får informationen först.

Kör HP hela vägen

HP Complete Solution