Ny VD – Tommy Ruponen

Spandex Schneidler (R&D Spandex AB) har rekryterat Tommy Ruponen som VD.
Tommy har erfarenhet av försäljning och marknadsföring från flera stora internationella organisationer och kommer att driva företagets utveckling och tillväxt.

Tommy kommer närmast från Colart Sweden AB, en ledande leverantör av konstnärsmaterial, där han varit anställd som VD sedan 2011. Han har en lång karriär bakom sig inom flera internationella organisationer, där han jobbat med affärsledning, marknadsföring och försäljning.

Rob Jackson, Group Vice President för Spandexgruppen globalt, välkomnar Tommy och säger att han ser fram emot att tillsammans med honom, ytterligare utveckla verksamheten för Spandex Schneidler. – Tommys färdigheter och meriter gör honom till en utmärkt ledare för att driva vår tillväxtstrategi. Han kommer att bygga vidare på företagets styrkor och hjälpa våra kunder växa tillsammans med oss genom att erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen, säger han. Tommy börjar sin nya tjänst den 1 maj.

Vi hälsar Tommy hjärtligt välkommen!