R&D Spandex & Schneidler Grafiska höll uppskattat 3M event

Den 1 november bjöd R&D Spandex in ett 30-tal kunder i Stockholmsområdet till ett halvdagsevent med 3M i Schneidler Grafiskas lokaler i Kista. Experterna från 3M, Katrina Chang och Brian Malev förklarade skillnaden mellan den nya folien för 3D-applicering 1380 och den tidigare 1080 Wrap Film Serien. De lärde också ut olika tips och tricks vid applicering av båda folierna.
3m-event-kista-1-nov

1380-serien är en folie med utmärkt formbarhet som går att använda i veck, försänkta områden såsom ex. dörrhandtag, utan att skära. Folien finns i 14 färger med 3M Controltac™ systemet (gör det möjligt att omplacera självhäftande folie på appliceringsytan fram till det sista trycket vid applicering). Den har 3M’s Comply™ teknologi som ger en jämn och slät finish efter appliceringen. 3M lämnar precis som på 1080 serien, som finns i 90 färger,  garanti på denna folie. Efter presentation med tips & råd av det nya materialet fick alla deltagare tillfälle att själv prova på att applicera. Det fanns också tillfälle att umgås och diskutera med kollegor.