Schneidler Grafiska och R&D Spandex på Sverigeturné

För femte året i rad åker Schneidler Grafiska runt på sin årliga Roadshow. Detta år tillsammans med R&D Spandex. På turen som håller på mellan den 17 oktober till 4 november besöks kunder över hela landet. Målsättningen med turen är att visa nyheter, diskutera lösningar och förstå utmaningar på plats hos kunderna.

Med på denna tur finns bl.a. HP Latex 560 och Summa T140 skärutrustning för demonstration och massor av nya tryckmedia. Det stora gemensamma utbudet av tjänster presenteras naturligtvis också. Säljarna diskuterar gärna hur Schneidler Grafiska och R&D Spandex kan hjälpa kunder att effektivisera. Helhetserbjudandet med maskiner, färg, tryckmedia och ett riktigt vasst tjänsteutbud, kombinerat med lång erfarenhet och förståelse för hela produktionsprocessen presenteras.
Såhär såg det ut  i Malmö och Jönköping.schneidler-o-rd-spandex-on-tour-okt-2016