Ny säljare i Norra Sverige

Välkommen Per-Ola Lundin!

530
Vår tidigare medarbetare Patrick Vallin har valt att byta bransch till dagligvaruhandeln då han i sitt nya jobb inte längre behöver vara på resande fot. Vi önskar honom stort lycka till med sina nya utmaningar.

Vi vill vara en föredragen partner till våra kunder i skylt- och displaybranschen. Att kunna arbeta nära våra kunder och tillsammans utveckla lönsamma affärer är av allra största väsentlighet och vikt för oss.

Som ett led i detta arbete välkomnar vi nu Per-Ola Lundin som blir vår representant i Norra Sverige. P-O kommer att med sin bakgrund och kompetens kunna utveckla vårt samarbete vidare och leverera värde både i form av kunskap och produkter. Han har varit i branschen i snart 20 år och har lång erfarenhet från kundsidan, då han har varit produktionschef på både Grizzly och Helsingborgs Storbildsbolag. De sista tio åren har han varit verksam i distributionsledet som kundansvarig hos både Schneidler Grafiska och Sericomex.

”Vi är mycket glada att vi har lyckats knyta P-O till oss. Hans kompetens på både material- och maskinsidan kommer att vara nyttig både för oss som företag och våra kunder. Med hans bakgrund och vårt produktprogram kommer vi att kunna tillföra unika värde – maskiner, material, logistik, service mm. Vi är idag starka i Norra Sverige och ser med rekryteringen av P-O fantastiska möjligheter att skapa tillväxt tillsammans med både befintliga och nya kunder de närmsta åren” säger Marcus Nydén, Försäljningschef R&D Spandex

Per-Ola Lundin kommer att börja hos oss den 9:e september 2016.
Då når ni honom på tel:076-830 66 61 eller mail:Per-Ola.Lundin@rdspandex.se