R&D Spandex utökar sin verksamhet i Norden!

Vi är mycket glada att kunna meddela att Spandex utökar sin verksamhet i Norden genom att förvärva Schneidler Grafiskas sign- och displayverksamhet i Sverige och Norge.

Schneidler Grafiska har sitt huvudkontor i Stockholm, och är en av de ledande leverantörerna till den grafiska industrin i Skandinavien. De marknadsför och säljer material för screentryck, digitala printmaterial och printrar för grafisk produktion.  Schneidler Grafiska representerar en mängd branschledande varumärken som bland annat HP, Inca, Fujifilm, M&R, 3M, Avery Dennison, 3A, Arlon, PONGS och Stora Enso Re-board.
Alexander Pierrou o Jan Skantze
Alexander Pierrou & Jan Skantze

Under en period kommer kunderna inte att märka någon skillnad i verksamheten, varken hos Schneidler Grafiska eller R&D Spandex, eftersom båda företagen kommer att fortsätta arbeta oberoende av varandra. Med tiden kommer dock bägge företagen att kontinuerligt bygga vidare på sina respektive starka sidor för att kunna erbjuda en ännu bredare produktportfölj från ledande varumärken inom branschen, kombinerat med ännu bättre service till skyltmakare och grafisk industri i Norden.